Page 9 - hamur

Basic HTML Version

İÇİNDEKİLER
Ot Bulgurlaması. ................................................................. 191
Otlu Enginar Dolması.......................................................... 193
Otlu Kaygana...................................................................... 195
Övelemeç........................................................................... 197
Özek Kavurma. ................................................................... 199
Pancar Çırpması................................................................... 201
Pancar Çiçeği Kavurması. .................................................... 203
Pancar Yemeği. ................................................................... 205
Patatesli İçli Köfte................................................................ 207
Patlıcan Borana.................................................................... 209
Patlıcanlı Cive...................................................................... 211
Pırasa Dolması..................................................................... 213
Pezik Mıhlaması. ................................................................. 215
Pezik Döşemesi................................................................... 217
Pezik Kökü Turşusu.............................................................. 219
Pirinçli Semizotu.................................................................. 221
Sakarca Kızartması............................................................... 223
Sakarca Tava. ...................................................................... 225
Sarımsaklı Köfte (Kitel Fum) ................................................ 227
Setik Köfte. ......................................................................... 229
Soğanaşı. ............................................................................ 231
Şakşuka............................................................................... 233
Taflan (Kiraz Tuzlusu) .......................................................... 235
Taflan Tuzlusu Diblesi. ......................................................... 237
Taratorlu Piyaz..................................................................... 239
Tarhana Yoğurdu (Dorak Aşı) .............................................. 241
Taze Fasulye Kavurması....................................................... 243
Tilkişen (Sarmaşık) Kavurması.............................................. 245
Tolik (Ebegümeci) ............................................................... 247
Tomara Tavası. .................................................................... 249
Tumbi.................................................................................. 251
Turp Otu Salatası................................................................. 253
Yalancı Kuru Patlıcan Dolması.............................................. 255
Yaprak Sarması.................................................................... 257
Yoğurtlu Köfte (Kiftel Leben) . ............................................. 259
Yoğurtlu Taze Fasulye.......................................................... 261
Yumurta Dolması................................................................. 263
Yuvalak............................................................................... 265
Zeyinyağlı Enginar............................................................... 267
Zeytinyağlı Radika (Karahindiba) ......................................... 269
Zeytinyağlı Top Kabak......................................................... 271
Zılbıt Tava........................................................................... 273
FİHRİST................................................................................ 274