İÇİNDEKİLER
İçli Köfte.............................................................................. 193
İzmir Köfte.......................................................................... 195
İskilip Kebabı....................................................................... 197
İşkembe (Part) Dolması........................................................ 199
İşkembe Dolması (Kibbe)..................................................... 201
İşkembe ve Mumbar Dolması.............................................. 203
Kabak Bastı. ........................................................................ 205
Kabak Boraniyesi................................................................. 207
Kabak Meftünesi. ................................................................ 209
Kabune. .............................................................................. 211
Kaburga Dolması................................................................. 213
Kağıt Kebabı........................................................................ 215
Kapama (Çömlek Kapaması)................................................ 217
Karalahana Sarması. ............................................................ 219
Kayseri Tava........................................................................ 221
Kaz Tiridi............................................................................. 223
Kenger Meftünesi................................................................ 225
Keskin Tava......................................................................... 227
Keşkek................................................................................ 229
Kıymalı Keme...................................................................... 231
Kiftik. .................................................................................. 233
Kilis Tava............................................................................. 235
Kitel (Siirt Köftesi)................................................................ 237
Korkotili (Lahana Sarması). .................................................. 239
Kuru Karakabak Sarması. ..................................................... 241
Kuzu Etli Arapçası. .............................................................. 243
Kuzu Etli Şevketi Bostan...................................................... 245
Kuzu Güveç......................................................................... 247
Maklube (Çevirme).............................................................. 249
Manisa Kebabı..................................................................... 251
Mumbar Dolması. ............................................................... 253
Odun Köfte......................................................................... 255
Orman Kebabı..................................................................... 257
Ödemiş Kebabı (Köftesi)...................................................... 259
Oruk. .................................................................................. 261
Pastırmalı ve Sucuklu Zılbıt.................................................. 263
Patlıcan (Badılcan) Musakkası.............................................. 265
Pırasa Dolması..................................................................... 267
Pırasa Dolması..................................................................... 269
Pırasa Musakka.................................................................... 271
Piçık (Hılorik) Aşı................................................................. 273
Sazan Dolması..................................................................... 275
Sivas Köftesi........................................................................ 277
Sulu Köfte. .......................................................................... 279
Şeyh El Mahşe..................................................................... 281
Şırdan Dolması.................................................................... 283
Tava Yemeği (Güveç). ......................................................... 285
Tavuklu Tilkişen Kavurma. ................................................... 287
Testi Kebabı. ....................................................................... 289
Tepsi Kebabı........................................................................ 291
Tepsi Kıyma. ....................................................................... 293
Tonus Köftesi. ..................................................................... 295
Topalak............................................................................... 297
Uslu Kenger........................................................................ 299
Yuvalama............................................................................ 301
Yoğurtlu Köfte..................................................................... 303
Yoğurtlu Soğan Yahnisi........................................................ 305
Yöresel Keşkek.................................................................... 307
Zeytinyağlı Tepsi Oruğu...................................................... 309
.................................................................................................
FİHRİST................................................................................ 310