Page 8 - strateji

Basic HTML Version

6
İÇİNDEKİLER
ÇORBALAR.............................................................. SAYFA NO
Arabaşı Çorbası....................................................................... 3
Arabaşı Çorbası....................................................................... 5
Arabaşı Çorbası....................................................................... 7
Ayran Aşı Çorbası.................................................................... 9
Ayran Çorbası. ...................................................................... 11
Bacaklı Çorba. ....................................................................... 13
Bağ Yaprağı Çorbası.............................................................. 15
Bakla Çorbası......................................................................... 17
Balık Çorbası. ........................................................................ 19
Çalı Çileği Çorbası. ................................................................ 21
Çatal Aşı Çorbası................................................................... 23
Darı (Mısır) Çorbası................................................................ 25
Dereotlu Kereviz Çorbası....................................................... 27
Düğün Çorbası. ..................................................................... 29
Ekşi Aşı Çorbası..................................................................... 31
Ekşili Çorba. .......................................................................... 33
Erişte Çorbası. ....................................................................... 35
Erişte Çorbası. ....................................................................... 37
Erzincan Un Çorbası............................................................... 39
Fasulye Çorbası. .................................................................... 41
Fasulyeli Kara Kabak Çorbası.................................................. 43
Harput Çorbası...................................................................... 45
Isırgan Otu Çorbası................................................................ 47
Karalahana (Pancar) Çorbası................................................... 49
Kara Çorba. ........................................................................... 51
Kesme Çorbası...................................................................... 53
Kızılcık Tarhanası Çorbası....................................................... 55
Kızılcık Tarhanası................................................................... 57
Karalahana Çorbası................................................................ 59
Lepe. .................................................................................... 61
Maş Çorbası.......................................................................... 63
Mendek Çorbası.................................................................... 65
Mısır Çorbası......................................................................... 67
Muradiye Çorbası.................................................................. 69
Ovamaç Çorbası.................................................................... 71
Peskutan Çorbası................................................................... 73
Sakala Çarpan Çorba.............................................................. 75
Sıkıcık Çorbası....................................................................... 77
Soğuk Yoğurt Çorbası............................................................ 79
Süt Çorbası............................................................................ 81
Tarhana Aşı .......................................................................... 83
Tarhana Çorbası..................................................................... 85
Tahrinli Çorba........................................................................ 87
Taze Fasulye Çorbası.............................................................. 89
Termal Çorbası. ..................................................................... 91
Tirit. ...................................................................................... 93
Topalak Çorba. ...................................................................... 95
Toyga Çorba.......................................................................... 97
Toyga Çorbası. ...................................................................... 99
Tutmaç Çorbası. .................................................................. 101
Yalancı Topalak.................................................................... 103
Yarma Çorbası..................................................................... 105
Yoğurtlu Bakla Çorbası......................................................... 107
ET YEMEKLERİ...........................................................................
Akçaabat Köftesi. ................................................................ 111
Analıkızlı Köfte.................................................................... 113
Ankara Tava........................................................................ 115
Aşur.................................................................................... 117
Ayva Boranisi...................................................................... 119
Ayva Dolması...................................................................... 121
Ayvalı Et Yemeği................................................................. 123
Bamya................................................................................. 125
Basta................................................................................... 127
Bayramoruğu. ..................................................................... 129
Beypazarı Güveci. ............................................................... 131
Bulak Soğan Dolması........................................................... 133
Büryan. ............................................................................... 135
Büryan (Perive).................................................................... 137
Ciğer Sarma. ....................................................................... 139
Ciğer Sarma. ....................................................................... 141
Ciğer Sote........................................................................... 143
Çalma Pekmezli Tavuk......................................................... 145
Çirleme............................................................................... 147
Çöp Şiş................................................................................ 149
Dilim Dolma........................................................................ 151
Ekmek Dolması. .................................................................. 153
Eliböğründe. ....................................................................... 155
Elma Aşı.............................................................................. 157
Etli Armut Yaprak Sarması................................................... 159
Etli Ebegümeci Kavurma...................................................... 161
Etli Göleviz Yemeği............................................................. 163
Etli Karalahana (Pancar) Sarma............................................. 165
Etli Lahana Dolması............................................................. 167
Etli Pazı Borani. ................................................................... 169
Etli Üzüm Yaprağı Sarması................................................... 171
Erik Tavası........................................................................... 173
Fırında Çankırı Güveci.......................................................... 175
Fırın Kebabı......................................................................... 177
Fırın Keşkeği........................................................................ 179
Gılorik................................................................................. 181
Güveçte Et.......................................................................... 183
Harput Köfte. ...................................................................... 185
Haşul. ................................................................................. 187
Homaça.............................................................................. 189
Itır Yapraklı Taze Asma Yaprağı Sarması............................... 191
ÇİNDEKİLER