Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Yıl Sonu Çalışmalarını Değerlendirdiler

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Yıl Sonu Çalışmalarını Değerlendirdiler

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri GÜLAY ve Mesleki ve Teknik Eğitim Daire Başkanları düzenlenen toplantıda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı çalışmalarını değerlendirildiler.

 

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri GÜLAY başkanlığında yapılan toplantıda Eğitim Politikaları Daire Başkanı Dr. Recep ALTIN, Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Belma GÜNGÖR, Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Mehmet Salih CANBAL, Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Ertuğrul GEÇGİL, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Yusuf ÇİDEM, Kalite Geliştirme Daire Başkanı Halil İbrahim KAHRAMAN, Yaygın ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL ve Daire Başkanı İhsan SAVAŞ hazır bulundular.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün önümüzdeki altı ay ve iki yıl için planlanan faaliyetleri görüşüldü.

Her daire başkanı kendi dairelerinin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Ayrıca daire başkanlarının kendi denetim alanındaki bir okulda Cuma günü yapılacak olan karne dağıtım törenine katılmaları kararlaştırıldı.

 

Toplantının sonunda Osman Nuri GÜLAY, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarına teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Bina, Atatürk Bulvarı No 98 1. Kat A Blok Bakanlıklar/ ANKARA - https//mtegm.meb.gov.tr/mebpanel/onizlemeRedirect.php?KNO=1013CHK=a1eb88aa04d4cd13ee32e1a50b86e7d5e8d427d1

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.