Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü

1000 MESLEK LİSESİ SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR

1000 MESLEK LİSESİ SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri önderliğinde gerçekleşecek sanatsal etkinliklerle "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan okullardaki öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerinin sağlanması amaçlanmıştır.

 

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin sanata eğilimli öğrencileri, Güzel Sanatlar Liselerinin resim/müzik bölümünde öğrenim gören gönüllü öğrenciler ile bu okullardaki öğretmenleri kapsamaktadır.

 

Etkinlik kapsamında oluşturulacak İl MEM Seçici Kurulları tarafından seçilen eser sahibi öğrencilere verilecek ödüller;

 

Resim alanı il birincilerine                   : Diz üstü bilgisayar (Laptop)

           

Müzik ses icrası alanı il birincilerine:  Dizüstü bilgisayar (Laptop) verilecektir.

 

Ayrıca etkinliklere çevrim içi çalışmalarda rehberlik etmiş ve onların ürün veya eser ortaya çıkartmalarını sağlamış Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile her iki alanda illerinde ilk üç dereceye giren eserlerin sahibi olan öğrencilere Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından "Katılım ve Teşekkür Belgesi" düzenlenecektir.

 

Resim ve müzik ses icrası alanlarında il birincisi seçilen eserler 24 Mayıs 2021 tarihinde https://mtegm.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Bina, Atatürk Bulvarı No 98 1. Kat A Blok Bakanlıklar/ ANKARA - https//mtegm.meb.gov.tr/mebpanel/onizlemeRedirect.php?KNO=1013CHK=a1eb88aa04d4cd13ee32e1a50b86e7d5e8d427d1

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.