187
HAŞUL
• 1 bağ pırasa
• 1 çay bardağı sıvıyağ
• 1 çay bardağı yoğurt
• ¼ kangal sucuk
• 1 yumurta
• 1 çay kaşığı tuz
• 2 tutam pul biber
• 1 çay bardağı un
• Yarım kilo mısır unu
• 1 yemek kaşığı domates salçası
• 1 paket kabartma tozu
1.
Pırasalar ince ince kıyılır.
2-
Tencereye sıvı yağ konulur, pırasalar ve salça15 dakika kavrulur.
3-
Yoğurt, ince ince doğranmış sucuk, yumurta, un, kabartma tozu, mısır unu, pul biber, tuz ilave edilir.
4-
Tepsi yağlanır.
5-
Karışım yağlı tepsiye dökülür.
6-
170 derece fırında 20 dakika pişirilir.
7-
Servis tabağına alınır ve sıcak servis edilir.
İşlem Basamakları
Kullanılacak Malzemeler
Et Yemekleri