Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü

2016 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları

2016 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları

2016 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı Başkanlığına teklif edilen 2.296 projeden 324 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmış olup 269’u Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarımız arasında yer almaktadır.

Öğrenci, Öğretmen ve İdarecilerimizin Avrupa’ya giderek ulusal/uluslararası çalışmaları uygulamalı bir şekilde yerinde görüp incelemeleri mesleki eğitimin kalitesinin ve nitelikli iş gücünün artırılmasına katkı sağlaması açısından önem arz etmektedir.  Bu bağlamda, projesi kabul edilen okullarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Projesi kabul edilen okullarımızca proje yürütme aşamasında, erasmus + program kuralları, MEB mevzuatı, Genel Müdürlüğümüzün 18.10.2015 tarihli ve 10524046 sayılı yazısında belirtilen hususlar ile Avrupa Birliği hibelerinin muhasebeleştirilmesine ilişkin yönetmelik esaslarına dikkat edilerek uygulanması gerekmektedir.

Ayrıca  Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirler çerçevesinde; ulusal/uluslararası proje ortakları, işbirliği yapılan kurum/kuruluşlar ile proje faaliyetlerine ilişkin konaklama, yeme-içme vb. hizmet alımları için FETÖ/PYD bağlantısı olan işletmelerden hizmet alınmaması, derhal proje ortaklığından çıkarılması gerekmektedir.

 

2016 yılı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Kabul Edilen Okullarımız

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Bina, Atatürk Bulvarı No 98 1. Kat A Blok Bakanlıklar/ ANKARA - https//mtegm.meb.gov.tr/mebpanel/onizlemeRedirect.php?KNO=1013CHK=a1eb88aa04d4cd13ee32e1a50b86e7d5e8d427d1

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.